ESTUDIS GEOTÈCNICS

Un estudi geotècnic no és únicament un requeriment tècnic o administratiu, sinó que és un coneixement molt clau per a  dissenyar els fonaments de qualsevol estructura, obra, edificació…

GEOCAM, som especialistes en estudis geotècnics per a tot tipus d’obra (edificació, civil, industrial,…) i fa més de 10 anys que donem servei a tot Catalunya.

En els nostres estudis primem la qualitat, perquè es tradueix directament en un estalvi de costos de la construcció i sobretot en la tranquil·litat de viure sobre una base ferma.

Sóm molt flexibles i ens adaptem a les vostres necessitats, al vostre projecte i a la vostra manera de treballar,  posant al vostre servei tots els nostres coneixements i experiència.

Els enginyers i arquitectes amb els que col·laborem, ens trien per la nostra velocitat, eficiència i fiabilitat. A més, som molt competitius amb els nostres preus, ja que disposem de maquinària pròpia, que evita el cost dels intermediaris.

En els nostres informes trobaràs tot el que necessites. Una de les coses que més valoren els nostres clients habituals, és que  els nostres informes són clars i fàcils d’entendre.

Ens mullem per facilitar-te la presa de decisions